HIP HIP HURRA - COPENHAGEN COOKING

August 2013

Location :søndermarken/ cisternerne

Ide/ Iscenesættelse: Mette Martinussen & Ditlev Brinth

I samarbejde: Konvers & Copenhagen cooking

Glaskunstner:Nina Nørgaard

Kok: Mads Refslund

Foto: Rasmus Flindt Pedersen

 

En madfortælling i 3 dele

Under Søndermarken finder vi et af byens mest inspirerende skjulte skatte: De 150 år gamle cisterner. Med dramatiske kalkformationer og et naturligt indeklima i niveau med serveringstemperaturen for champagne (8-10°), udgør de underjordiske kamre afsættet for en helt unik spiseoplevelse i 3 afsnit inspireret af myten om Orfeus.

Middagen starter i den lune danske sommeraften på det saftige græs under bøgetræerne og leder derfra ned i undergrunden, hvor cisternernes specielle ånd, funktion og historie bliver iscenesat i et kulinarisk spil mellem kulde, varme, lys og mørke – og flydende glas. Orfeus & Glass slutter med et smukt gastronomisk punktum i skumringen under den åbne himmel.