HIP HIP HURRA - COPENHAGEN COOKING

August 2013

Location :søndermarken/ cisternerne

Ide/ Iscenesættelse: Mette Martinussen & Ditlev Brinth

I samarbejde: Konvers & Copenhagen cooking

Glaskunstner:Nina Nørgaard

Kok: Mads Refslund

Foto: Rasmus Flindt Pedersen

 

En madfortælling i 3 dele

Under Søndermarken finder vi et af byens mest inspirerende skjulte skatte: De 150 år gamle cisterner. Med dramatiske kalkformationer og et naturligt indeklima i niveau med serveringstemperaturen for champagne (8-10°), udgør de underjordiske kamre afsættet for en helt unik spiseoplevelse i 3 afsnit inspireret af myten om Orfeus.

Middagen starter i den lune danske sommeraften på det saftige græs under bøgetræerne og leder derfra ned i undergrunden, hvor cisternernes specielle ånd, funktion og historie bliver iscenesat i et kulinarisk spil mellem kulde, varme, lys og mørke – og flydende glas. Orfeus & Glass slutter med et smukt gastronomisk punktum i skumringen under den åbne himmel.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google