August 2013
Location :søndermarken/ cisternerne
Ide/ Iscenesættelse: Mette Martinussen & Ditlev Brinth
I samarbejde: Konvers & Copenhagen cooking
Glaskunstner:Nina Nørgaard
Kok: Mads Refslund
En madfortælling i 3 dele
Under Søndermarken finder vi et af byens mest inspirerende skjulte skatte: De 150 år gamle cisterner. Med dramatiske kalkformationer og et naturligt indeklima i niveau med serveringstemperaturen for champagne (8-10°), udgør de underjordiske kamre afsættet for en helt unik spiseoplevelse i 3 afsnit inspireret af myten om Orfeus.
Middagen starter i den lune danske sommeraften på det saftige græs under bøgetræerne og leder derfra ned i undergrunden, hvor cisternernes specielle ånd, funktion og historie bliver iscenesat i et kulinarisk spil mellem kulde, varme, lys og mørke – og flydende glas. Orfeus & Glass slutter med et smukt gastronomisk punktum i skumringen under den åbne himmel.