Mette Martinussen og Søren Gericke er værter for søndagsfrokost den 29. september på 1th. Menuen er en liflig blanding af frokostklassikere og henrivende variationer over sensommerens frugter. Stemningen er generøs og bramfri.

Læs mere

Den 12. september laver Mette Martinussen gourmetmad med de øvrige kokke fra det populære mad-program "Cecilie & Madklubben" på Le Sommelier.

Læs mere

Mette Martinussen har inviteret instruktør Martin Tulinius og scenograf Dorte Holbek som medværter på søndagsfrokost den 23. juni 2013. Frokosten blev udsolgt og skovpletten virkede fortryllet med elverpiger.

 

Læs mere

Fredag den 14. juni kl. 19.00 kan Mette Martinussen opleves live med Cecilie & Madklubben fra TV2 på den nyåbnede gourmet-restaurant Pasfall i Odense.

Læs mere

Mette Martinussen åbnede gourmetrestauranten 1.th., fordi hun gerne ville gerne skabe en særlig madoplevelse, hvor der var tid til både maden og dem, man spiste sammen med.

Læs mere

Åben Dans, Slagteriskolen UCR og Mette Martinussen indgik i 2009 et samarbejde omkring en forestilling om de syv dødssynder på kulturstedet Musicon i Roskilde.

Læs mere

Mette Martinussen udviklede sammen med filmscenograf Nikolaj Danielsen madteater-konceptet Madeleines Madteater i 2006. Visionen var at forene deres fælles passion for at skabe fortællinger for gæsterne - gennem maden og scenografien.

Læs mere

I 2001 rejste Mette Martinussen ud på en gastronomisk rundrejse i Danmark. Det foregik i en ombygget HT-bus med et mobilt restaurant-køkken og tilhørende spisetelt.

Læs mere

Mette Martinussen er medskaber af ny madteaterforestilling over H.C. Andersens eventyr SNEDRONNINGEN.

Læs mere

Mette Martinussen er med i TV2s nye populære madprogram ”Cecilie & Madklubben”, hvor 8 af Danmarks bedste kokke mødes på gourmetrestauranten Frederiksminde.

Læs mere