Kærlig hilsen Roskilde er en vandringsforestilling, hvor du som gæst bliver guidet gennem optrin og tableauer, der fortæller skjulte historier fra virkeligheden - smag på den.

Læs mere

Mette Martinussen iscenesætter Copenhagen Cookings åbning som en hyldest til de madpersonligheder, der har haft størst betydning for den danske gastronomiske scene de sidste 30 år.

Læs mere

Mette Martinussen forener mad og musik sammen med komponisterne Lars Kynde og Nikolaj Kynde i Tasteful Turntable. Det er en del af Copenhagen Cooking den 23. - 26. august.

Læs mere

Claus Meyer inviterer jævnligt landets bedste kokke til at lave maden sammen med Hotel Saxkjøbings personale - på en folkelig måde. Den 17. maj står Mette Martinussen for menuen.

Læs mere

Mette Martinussen, idékvinden bag og ejer af 1.th. præsenterer sammen med køkkenchef Kristian Baumann og værtinde/sommelier Luna Hjerming et helt nyt madkoncept på 1.th, som de kalder ”Særlige aftener”.

Læs mere

Mette Martinussen besøger Adam Price i tv-programmet Spise med Price. Hun tilbereder Grisebryst med tørret koriander, kålrabi og spirolinadressing. Se programmet.

Læs mere

Mette Martinussen var med til at forvandle H.C. Andersens eventyr om SNEDRONNINGEN til sanseligt, gastronomisk madeventyr. Det gjorde hun med Dorte Holbek og Martin Tulinius på teater Republique i februar/marts 2014.

Læs mere

Mette Martinussen er gæst på Danmarks eneste madhøjskole Suhrs Madakademiet. Den 10. oktober kan man smage resultatet.

Læs mere

Søndag den 24. november kl. 11.30, kl. 12.30, kl. 13.30 inviterer Mette Martinussen på en sanselig, eventyrlig rejse. Duften af sprød og saftig gåsesteg, kandiserede æbler der gør en varm i kinderne. Medvært er sansepoet Betina Birkjær.

Læs mere

Vil du bygge dit eget smørrebrød og spise det bagefter? Mette Martinussen er med, når smørrebrødsmesteren Adam Aamann holder smørrebrødsværksted den 1. september 2013 på Den Sorte Diamant.

Læs mere